skip to Main Content
mob: +47 900 42 880 sportsanlegg@pst-sa.no
Rolf-Martin.Low_

ROLF-MARTIN SKONHOFT

+47 473 60 233
rolf-martin@pst-sa.no
Daglig leder og partner

født: 1. februar 1972
Sivil status: Gift, fire barn

ole-martin-arst

OLE MARTIN ÅRST

 +47 922 65 80
ole.martin@pst-sa.no
Salgssjef og partner

født: 19. juli 1974
Sivil status: Gift, to barn

Espen.Low_

ESPEN HOFF

+47 992 03 525
espen@pst-sa.no
Salgssjef og partner

født: 20. november 1981
Sivil status: Gift, to barn

robert_200x200_v2

ROBERT ANDRE HOLLAND

+47 479 86 666
robert@pst-sa.no
Prosjektleder/Installatøransvarlig

født: 3. juli 1983
Sivil status: Ugift, tre barn

Dette er oss

PST Sportsanlegg AS ble etablert mars 2018, og ønsker å tilby den ypperste kvalitet av idrettsanlegg. Vi har samarbeidsavtaler med kvalitetsprodukter innenfor kunstgress, kunststoffdekker, tennisdekker, padeltennis, ballfangernett, stadiongjerder, ballbinger, fotballmål, vedlikeholdsutstyr og alt annet idrettsutstyr til de ulike anleggene.

Vi er opptatt av tett dialog med våre kunder, og ønsker å yte den beste personlige servicen før, under og etter at prosjektet er realisert.

Våre ansatte har alle bred kompetanse og erfaring fra bransjen, samt at de har bakgrunn, erfaring og fortsatt sterk tilknytning til idretten.

Hos oss får du:

— Kompetanse og erfaring

— Kvalitetsprodukter

— Personlig service og oppfølging

— Skreddersydde løsninger

Samfunnsansvar
rematch_screendump_shadow_600

Miljø

PST Sportsanlegg sender alle kunstgressbaner og kunstgressarealer som er klassifisert som avfall til gjenvinning og resirkulering hos ReMatch i Danmark.
ReMatch har et unikt gjenvinningsanlegg i Herning i Danmark og er åpen for alle leverandører å bruke.
Vi bruker utelukkende Re-Match da deres holdninger rundt miljø og gjenvinning harmonerer med vår miljøprofil.
Ved å bruke teknologien utviklet av Re-Match sikrer vi oss og kundene at 99 {31f6624240df80b6cee9680c27e84d5f0d476c020ae84ac3d1f3421a11cacdd2} av materialene som leveres inn blir gjenvunnet til nye og rene komponenter for gjenbruk.Med dagens fokus på miljø ser vi på dette som den klart beste løsningen for avhending av utslitte kunstgressbaner.
Et sertifikat vil bli utstedt i etterkant til hver bane som blir deponert slik at alle kunder kan dokumentere at banen er forskriftsmessig tatt hånd om på en miljøvennlig måte.

https://re-match.dk/

PST Sportsanlegg gir tilbake

PST Sportsanlegg har et brennende ønske om å stimulere til, og legge til rette for fysisk aktivitet. Forskning viser at barn, unge og voksne i Norge er generelt i for lite aktivitet.Vi vet med sikkerhet at gode idrettsanlegg er en kilde til økt aktivitet. Dette er hovedgrunnen til vår eksistens, og grunnlaget for at vi bygger idrettsanlegg.

PST Sportsanlegg har også en forkjærlighet for de som gjør noe ekstra for noe andre. Vi møter små og store klubber som får til imponerende ting ved sine idrettsanlegg med små ressurser, hvor motivasjonen er å skape aktivitet for barn og unge i en liten bygd eller i byen. Vi vet også at det finnes mange der ute som bruker idrett som et suksessfullt verktøy for integrering, eller for rusmisbrukere eller for andre i samfunnet som trenger støtte og oppmerksomhet.

Gjennom «PST Sportsanlegg gir tilbake»-programmet prøver vi å gi en ekstra oppmerksomhet til noen som fortjener det. Med jevne mellomrom søker vi etter aktuelle kandidater fra idrettsklubber, velforeninger, organiserte gatelag, integreringstiltak eller lignende organisasjoner som vi ønsker å gi noe tilbake til. Og da leter vi etter noen som fokuserer på økt aktivitet og hvor motivasjonene er å gjøre noe for noen andre.

Følg med oss på sosiale medier for å få med dere muligheten til å bli med!

Mindus er en av flere samarbeidspartnere av PST Sportsanlegg, men spiller en spesielt viktig rolle for oss på grunn av deres profil. Mindus er en moderne arbeids- og inkluderingsbedrift i Vest-Agder, etablert i 1974, som leverer kommersielle konkurransedyktige produkter og tjenester. Bedriftens hovedformål er å være en bro til arbeidslivet for jobbsøkere i attføring. Avklaring og kvalifisering foregår gjennom bedriftens virksomhetsområder samt gjennom næringslivet i regionen. Når du handler hos Mindus er du med og hjelper til at folk kommer inn i arbeidslivet igjen, og du tar del i samfunnsansvaret vi alle besitter.

PST Sportsanlegg er en samarbeidspartner av Mindus som hjelper folk til jobb

ved å bestille ballbinger, ballfangere og stadion gjerder. Mindus klargjør disse produktene for PST Sportsanlegg før de sendes ut til kundene. På denne måten får Mindus sine jobbsøkere arbeidstrening og hjelp til å komme tilbake til arbeidslivet. Bedriften holder til på Jåbekk i Mandal, og på Heddeland i Marnardal.

KOMPETANSE – STOLTHET – IDRETTSGLEDE
Back To Top