Personvernserklæring

Vi verdsetter ditt privatliv

Denne personvernerklæringen inneholder informasjon om hvordan vi håndterer dine personopplysninger. Vi oppfordrer deg til å lese nøye gjennom personvernerklæringen

Du eier dataene dine. Vi selger ikke dataene dine, noen gang!

Vi lagrer bare den informasjonen du gir oss. Vi har etablert våre personvernregler for å forklare hvordan PST håndterer dine personlige opplysninger.

Disse personvernreglene beskriver hvilke typer informasjon vi kan samle inn fra deg, eller som du kan gi oss når du besøker PST sportsanlegg sine nettsteder eller bruker våre øvrige tjenester.

Personvernreglene gjelder informasjon vi samler inn:

(i) gjennom tjenestene våre, og

(ii) i tekst og elektronisk kommunikasjon mellom deg og oss

(iii) skriftlige notater vi gjør relatert til våre tjenester
Personvernreglene gjelder ikke for andre tjenester eller informasjon som samles inn av tredjepartsnettsteder som kan nås via hyperkoblinger på våre sider.

Reglene gjelder for brukere basert i EU, «European Economic Area» (EEA), Sveits og Norge («Utpekte land»): Vi tillater overføring av personopplysninger fra disse landene.

Ved å bruke vår tjeneste, godtar du disse personvernreglene.

1. SENTRALE BEGREPER

Personopplysninger er informasjon som alene eller sammen med andre opplysninger kan brukes til å identifisere, lokalisere eller kontakte en person. Eksempler på personopplysninger er navn, telefonnummer og IP-adresse.

Behandling av personopplysninger innebærer alle former for håndtering av personopplysninger som: innsamling, analyse, registrering og lagring.

Behandlingsansvarlig er den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og hvilke opplysninger som anmodes. Det er behandlingsansvarlig som er ansvarlig for at håndteringen av dine personopplysninger skjer ut i fra den gjeldende personopplysningsloven.

2. INFORMASJON VI SAMLET OM DEG

Vi samler inn flere typer informasjon om besøkende og / eller brukere av tjenestene våre. Vi kan samle inn denne informasjonen enten direkte når du gir den til oss, eller automatisk når du navigerer gjennom nettsteder, ved hjelp av informasjonskapsler.

(a) Vi samler inn og behandler dine personlige data når du kontakter oss, registrerer deg for en tjeneste, abonner på nyhetsbrev, sender inn tilbakemelding, deltar i en konkurranse, fyller ut en undersøkelse, eller sender oss ​​kommentarer.

Når du bestiller produkter eller tjenester på nettsteder eller en app, kan du også bli bedt om å oppgi et kredittkortnummer og annen betalingsrelatert informasjon. Avhengig av aktiviteten, er det nødvendig å bruke noen av informasjonen vi ber deg om å bruke tjenestene (for eksempel å registrere en konto), og noen er frivillige. Hvis du ikke oppgir data når det trengs for en bestemt aktivitet, vil du ikke kunne delta i den aktiviteten.

Vi samler også din IP-adresse (Internet Protocol). Vi bruker din IP-adresse til å diagnostisere problemer med våre servere og / eller programvare, administrere tjenestene våre og samle demografiske opplysninger.

 

(b) Vi kan samle inn noe informasjon som ikke i seg selv identifiserer et bestemt individ. Slike opplysninger forteller oss om utstyret ditt, surfinghandlinger og ressursene du får tilgang til og bruker gjennom tjenestene, for eksempel operativsystemet og nettlesertypen. Vi bruker analyser og lignende tjenester, som forklart i våre retningslinjer for informasjonskapsler. Policy, for å hjelpe oss med å levere en bedre og mer personlig service til brukerne ved å gjøre det mulig å estimere bruksmønstre, tilpasse tjenestene våre i henhold til dine individuelle preferanser, og øke søkene dine raskere

 

 

3. HVOR VI OPPBEVARER DATA

Ved å sende inn dine personlige data, godtar du overføring, lagring og behandling av dataene dine utenom landet du bor i. Vi gjør det vi kan for å sikre at dataene dine behandles sikkert og i samsvar med disse personvernreglene.

For markedsføring eller kundeservice samler vi inn: Navn, Adresse, E-postadresse, Steddata og IP-adresse.

I noen tilfeller samler vi inn sensitive personlige data, f.eks. knyttet til mentorsamlinger og coaching. Vi lagrer kun følsomme personopplysninger som kunden selv har gitt i et tillitsbasert forhold, og sørger for at disse håndteres forsvarlig. Alle dataene vi lagrer hos våre kunder er sikret gjennom 2-trinns autentisering eller sterkere kryptering.

I noen tilfeller kan det hende at vi lagrer personopplysninger knyttet til forhold som helse, seksuell orientering, religion og politisk overbevisning.

4. HVORDAN VI BRUKER DIN INFORMASJON

Vi bruker informasjon om deg på følgende måter:

 • For å gi deg informasjon, produkter eller tjenester du ber om fra oss eller som vi mener kan være av interesse for deg.
 • For å utføre våre forpliktelser som følge av avtaler inngått mellom deg og oss, inkludert betaling og datainnsamling.
 • Hvis du betaler for en tjeneste- eller plattformslisens med et kredittkort, sender vi kredittkortdataene til riktig kredittkortselskap og / eller kredittkortbetalingsvirksomhet
 • For å tillate deg å delta i interaktive funksjoner i tjenestene våre
 • For å kontakte deg om våre tjenester
 • På andre måter der du selv oppgir informasjonen eller når vi spør deg om å bruke informasjon om deg.
 • For å gi støtte til deg og din kursleder

 

5. BRUK OG DELING AV DIN INFORMASJON

Vi deler kun dine personlige opplysninger med tredjeparter på de måtene som er beskrevet i disse personvernreglene. Vi selger ikke, handler, leier eller gir opplysninger til andre, unntatt som angitt her:

 

(a) Vi tilbyr og støtter noen av våre tjenester gjennom avtaler med tjenesteleverandører og andre tredjeparter. Vi og våre tjenesteleverandører bruker dine personlige data til å betjene våre nettsider og levere tjenester. For eksempel må vi frigjøre kredittkortinformasjonen til kortselskap og banker for å bekrefte betaling for produkter og tjenester som er kjøpt på våre nettsider. Vi må også gi bestillingsinformasjon til tredjeparter som hjelper oss med å levere tjenestene.

 

(b) Vi vil også videreformidle personopplysninger under følgende omstendigheter: (i) hvis det er påkrevet av politi eller andre rettsmyndigheter, eller å samarbeide med en påkrevet rettslig undersøkelse. (ii) hvis vi har god tro på at vi er pålagt eller lov til å gjøre det ved lov eller juridisk prosess; (iii) å beskytte våre rettigheter, omdømme, eiendom eller sikkerhet for oss eller andre; (iv) å forsvare eller håndheve våre rettigheter eller forpliktelser; (v) hvis opplysningen kreves av obligatoriske faglige standarder (vi) til en tredjepart med ditt forutgående samtykke til å gjøre det; eller (vii) hvis vi har plikt til å utlevere eller dele dine personopplysninger for å håndheve eller anvende avtaler eller avtaler som kan eksistere mellom deg og oss, inkludert disse personvernreglene og vilkårene for bruk. Dette inkluderer utveksling av informasjon med andre selskaper og organisasjoner med sikte på svindelbeskyttelse og reduksjon av kredittrisiko.

 

(c) I tilfelle PST Sportsanlegg bestemmer seg for å selge hele eller deler av aksjen eller eiendeler eller inngå en fusjon, forbeholder vi oss retten til å inkludere dine data, inkludert personopplysninger, blant de overførte eiendelene til overtakende eller overlevende selskap

6. Oppdatere eller korrigere dine personlige data

Vi tilbyr følgende muligheter for oppdatering eller korrigering av data:

 • Slett data: Du kan be oss om å slette alle eller noen av dine personlige data (for eksempel hvis det ikke lenger er nødvendig å levere Tjenester til deg).
 • Endre eller korrigere data: Du kan redigere noen av dine personlige data gjennom kontoen din. Du kan også be oss om å endre dataene dine, hvis noe er feil eller unøyaktig.
 • Begrenset bruk av data: Du kan be oss om å slutte å bruke alle eller noen av dine personlige data (for eksempel hvis vi ikke har lovlig rett til å fortsette å bruke den) eller for å begrense bruken (f.eks. hvis dine personopplysninger er unøyaktig eller feilaktig lagret).
 • Rett til å få tilgang til og / eller hente ut data: Du kan be oss om en kopi av dine personopplysninger i maskinlesbar form.

 

Du kan lese mer om hvordan du gjør disse forespørslene i seksjonene 6 og 7 i disse personvernreglene.
Du kan også kontakte oss ved å bruke kontaktinformasjonen i § 15, og vi vil vurdere forespørselen din i samsvar med gjeldende lover.

 

Du kan be om sletting, og rette dine personlige opplysninger ved å sende inn en dataforespørsel ved å skrive til oss på sportsanlegg@pst-sa.no.

7. TILGANG TIL ELLER SLETTING AV DINE PERSONLIGE DATA

Hvis du ønsker å få tilgang til informasjonen vi har om din bruk av og tilgang til tjenester fra PST Sportsanlegg,  vennligst be om det ved å skrive til oss på sportsanlegg@pst-sa.no. Du kan også be oss om å slutte å bruke alle eller noen av dine personlige data (for eksempel hvis vi ikke har lovlig rett til å fortsette å bruke den) eller for å begrense bruken  (for eksempel er dine personlige data unøyaktig eller feilaktig lagret) ved å sende inn en dataforespørsel ved å skrive til oss på sportsanlegg@pst-sa.no.

8. VALG VEDRØRENDE KONTROLL AV DINE PERSONLIGE DATA

Du kan endre abonnementsinnstillinger på vårt nyhetsbrev ved å følge instruksjonene som følger med i nyhetsbrevet du mottar, eller du kan logge deg på kontoen din og oppdatere nyhetsbrev og epost abonnementsalternativer. Hvis e-postadressen din har endret seg, og du vil fortsette å motta nyhetsbrev, må du få tilgang til kontoen din, oppdatere e-postadressen din i din konto og registrere deg på nyhetsbrevet. Av og til kan vi sende ut e-postmeldinger angående nettsideforstyrrelser.

 

Du har også valg med hensyn til informasjonskapsler. Ved å endre innstillingene for nettleseren din, kan du kanskje velge å godta alle informasjonskapsler, bli varslet når en informasjonskapsel er angitt, eller å avvise alle informasjonskapsler. Hvis du velger å avvise alle informasjonskapsler/cookies, kan enkelte deler av websidene ikke fungere skikkelig.

 

9. JURIDISK GRUNNLAG FOR LAGRING OG BRUK AV PERSONDATA

Når vi samler og behandler personlig informasjon om deg, skal vi ha juridisk grunnlag for dette. Lovlige grunner inkluderer samtykke (hvor du har gitt samtykke), kontrakt (hvor behandling er nødvendig for å utføre en kontrakt med deg (for eksempel for å levere tjenestene du har bedt om) og «legitime interesser».

 

Når vi tar utgangspunkt i samtykket til å behandle personopplysninger, har du rett til å trekke tilbake eller nekte samtykket når som helst. Når vi tar utgangspunkt i legitime interesser, har du rett til å protestere. Hvis du bor i de utpekte landene og har spørsmål om det juridiske grunnlaget for innsamling og bruk av personopplysninger, vennligst kontakt vår databeskyttelsesansvarlig på sportsanlegg@pst-sa.no.

10. DATASIKKERHET

Tilgang fra deg til kontoen din er tilgjengelig via et passord og / eller unikt brukernavn valgt av deg. Dette passordet er kryptert. Vi anbefaler at du ikke oppgir passordet ditt til noen, at du endrer passordet ditt ofte ved hjelp av en kombinasjon av bokstaver og tall, og at du sikrer at du bruker en sikker nettleser. Vi kan ikke holdes ansvarlig for aktivitet som skyldes din egen forsømmelse for å beskytte sikkerheten til ditt passord og brukernavn. Hvis du deler datamaskin med noen, bør du alltid logge deg ut av kontoen din når du er ferdig, for å forhindre tilgang til informasjon for andre brukere av datamaskinen.

 

Vennligst oppgi sportsanlegg@pst-sa.no så snart som mulig dersom brukernavnet eller passordet ditt er skadet.

Dessverre kan ingen dataoverføring via Internett eller et trådløst nettverk garanteres å være 100% sikker. Som et resultat av dette, anerkjenner du at: (a) det er sikkerhets- og personvernbegrensninger på Internett som er utenfor vår kontroll, selv om vi streber etter å beskytte dine personlige data. (b) Sikkerheten, integriteten og personvernet til all informasjon og data som utveksles mellom deg og oss gjennom dette nettstedet, kan ikke garanteres, og vi har ikke noe ansvar for deg eller noen tredjepart for tap, misbruk, avsløring eller endring av slik informasjon; og (c) slik informasjon og data kan bli vist eller manipulert i transitt av en tredjepart.

 

Om vi mot formodning får mistanke om at sikkerheten til dine personlige data i vår kontroll kan ha blitt kompromittert, vil vi prøve å varsle deg. I den utstrekning du har oppgitt oss med e-postadressen din, kan vi varsle deg via e-post, og du godtar at vi bruker e-post som et middel til slik melding. Hvis du foretrekker at vi bruker en annen metode for å varsle deg i denne situasjonen, kan du kontakte kundeservice med den alternative kontaktinformasjonen du vil bruke.

 

11. INFORMAJONSKAPSLER OG ANDRE TEKNOLOGIER

Når du bruker våre nettsider, kan vi bruke informasjonskapsler og andre teknologier for å lette og tilpasse bruken av tjenestene våre. Lær mer om valgene dine angående bruken av disse teknologiene og om vårt svar på «ikke spor» -signaler i vår informasjonskapsel.

 

12. INFORMASJONSDELING MED TREDJEPART

Vi selger ikke dine personopplysninger til tredjepart. Hvis det er en pågående salg- eller kundedialog mellom deg, oss og noen av våre samarbeidspartnere, deler vi informasjon som:

 • Navn
 • E-postadresse
 • Telefonnummer
 • Hvilken virksomhet du jobber for

Hvis vi har registrert dine opplysninger i forbindelse med en begivenhet som utføres sammen med en ekstern part, kan vi overføre samme kategorier av personopplysninger som angitt ovenfor, samt eventuelle svar på ytterligere skjema- eller utdypende spørsmål.

 

13. ENDRINGER AV PERSONVERNSREGLER

Det er vår policy å legge inn eventuelle endringer vi gjør i våre personvernregler på denne siden (med varsel om at personvernreglene er oppdatert på nettsidene). Datoen da personvernreglene sist ble oppdatert, er skrevet øverst på siden. Du er ansvarlig for at vi har en oppdatert aktiv og leverbar e-postadresse for deg, og for jevnlig å besøke våre nettsider og denne personvernreglene for å sjekke om eventuelle endringer.

 

Din fortsatte bruk av Tjenestene vi tilbyr etter slike endringer, vil utgjøre din avtale til de oppdaterte vilkårene for den endrede personvernreglene.

14. HVORDAN KONTAKTER DU OSS MED SPØRSMÅL?

Hvis du har spørsmål eller klager angående disse personvernreglene, vennligst kontakt oss på sportsanlegg@pst-sa.no eller via vår kontakt side.

Du kan også nå oss via fysisk post på adressene nedenfor